Bij een gratis huwelijk of geregistreerd partnerschap moet tenminste 1 van de partners in Waddinxveen ingeschreven staan in de Basisregistratie Personen.
 
Wilt u een betaald huwelijk of partnerschap laten registreren in het gemeentehuis, neem dan eerst telefonisch contact op met de Frontoffice via 140182. U kunt vragen naar mevrouw Ammerlaan of mevrouw Boots. Een gratis huwelijk afspreken gaat via de website.
 
 

Gratis huwelijk

Het bruidspaar kan alleen de getuigen meenemen. Meer personen is niet mogelijk.  U heeft geen keuze voor een trouwambtenaar. Tenminste 1 van de partners moet in Waddinxveen wonen.

Vrije trouwlocatie

Het gebruik van een andere locatie dan het gemeentehuis regelt u zelf met de eigenaar/beheerder. Er is toestemming en overleg nodig tussen de beheerder/eigenaar van de locatie en de buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand. Meer informatie vindt u in de beleidsregels voorwaarden trouwlocaties 2011

Gebruik trouwzaal

Wilt u trouwen of uw partnerschap laten registreren in het gemeentehuis, neem dan eerst telefonisch contact op met de Frontoffice via 140182, u kunt vragen naar mevrouw Ammerlaan of mevrouw Boots. 

Oriƫntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten